sobota, 5 lutego 2011

Różności

Cukier waniliowy, esencja waniliowa
Ghee - klarowane masło
Grzybki kefirowe (grzybek tybetański)
Pasta tikka
Przegląd przypraw do piernika dostępnych na polskim rynku 
Przyprawa do piernika (domowa) 
Zakwas na żurek

4 komentarze:

  1. Witaj Margarytko! Wszystkie Twoje potrawy to pyszne pyszności, pozdrawiam serdecznie, Mara

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję bardzo, również ciepło pozdrawiam.

      Usuń
  2. Skopiowałam sobie pasztet i będę robić na święta , dziękuję za przepis, Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Basiu, po to są, aby z nich korzystać i pichcić :-)

      Usuń

Spodobał Ci się przepis? Zostaw po sobie ślad w postaci komentarza, dodaj G+.
Ugotowałaś/eś albo upiekłaś/eś coś z przepisu znalezionego na moim blogu? Podziel się swoją pracą, zrób zdjęcie i prześlij je do mnie mnie na adres margarytka75@vp.pl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...