Kulinarne Szaleństwa Margarytki
Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
O mnie
Współpraca
Akcesoria
Gdzie warto jeść
Księga gości
▼
niedziela, 14 stycznia 2024
Makaron z kurczakiem i zielonym groszkiem w sosie dyniowo – śmietanowym
›
Dynia – królowa jesieni, ale bez problemu można dostać ja również w styczniu. Jako, że uwielbiam dynię, to chętnie po nią sięgam. Co prawda ...
4 komentarze:
poniedziałek, 1 stycznia 2024
Rzeszowiak - ciasto z charakterem
›
Tuż po świętach koleżanka z pracy przyniosła ciasto, które upiekła jej mama i nas poczęstowała. O ile seromakowiec już robiłam i znam, to to...
10 komentarzy:
niedziela, 8 października 2023
Sałatka z pieczoną dynią, kuskusem, granatem i fetą
›
Kocham dynię od zawsze. Już kilka razy wspominałam, że byłam w tym moim umiłowaniu osamotniona, bo w moim rodzinnym domu dynia nie gościła....
niedziela, 16 lipca 2023
Sernik z musem jagodowym
›
Serniki u mnie powstają z potrzeby chwili. I na ogół po prostu mieszam ze sobą składniki, które mogę znaleźć w lodówce. I tak powstał ten s...
6 komentarzy:
wtorek, 27 grudnia 2022
Torcik tiramisu
›
Torcik po raz pierwszy powstał rok temu w styczniu na moje urodziny. A pomysł zaczerpnęłam z jednej z radomskich cukierni, do której od czas...
14 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer